16 juli 2008

Bra matcher i Gothia Cup

Ja igår skulle jag egentligen har skrivit en hel del om de matcher som vi såg i Göteborg men istället inträffade ju olyckan på Lisberg som jag istället skrev om.
Men nu hade jag tänkt lägga lite tid på att skriva om Gothia Cup.
Vi kom igår till Apelsinplan som ligger i Frölunda. Vi skulle titta på Dalby GIF´s P15 som i sin andra match skulle ställas mot det tyska laget Findorff. I första omgången vann Dalby medan tyskarna förlorade mot Sköndal med 0-6.

Efter en trevande inledning så lyckades Dalby ta ledningen med 1-0 och sedan var det inget snack om saken. GIF släppte aldrig in tyskarna i matchen utan kunde gå fram till 3-0. Därefter skruvade Dalby ner tempot och tyskarna kunde få ett tröst mål.

Segern innebär att Dalby till 90% är klara för A-slutspel. Klockan 09.40 idag ställs man i en ren gruppfinal mot Sköndal och dunt kl 11 vet vi hur deras äventyr fortsätter.

I väntan på Dalbys match kollade vi på ett lag från Venezuela som mötte Oddevold p16. I laget från Venezuela hade man bladat både tjejer och killar och dom spelade mycket bra och vann tillsist. Stod och studerade deras ledare under matchen. Vilket engagemang dom hade. Kul att se.
För mitt gamla lag IFK Knislinge har det inte riktigt gått så bra. Efter tre spelade matcher har man 0 poäng i P15 klassen. Igår blev det tyvärr stor förlust med 0-9. Men det är bara att ta nya tag idag när man ställs mot gruppledaren. Låter tufft? jo men det har skett större skrällar inom fotbollen.

Inga kommentarer: