25 juli 2008

Golden Sands Del 2

Idag ska jag ge dig tips om en aktivitet som man kan passa på att göra när man är trött på att ligga i solstolen och pressa. I Golden Sands finns sedan 2007 ett jätte stort vattenland som heter Aquapolis och är beläget ca 5-10 minuter med buss från vårt hotell. Det går bussar från nästa varje hotell och det kostar 2 leva (10:-) per person att åka.

Inträdet till vattenlandet kostar 27 leva (133:-) för personer över 120 cm, 10 leva för personer mellan 90-120 cm och gratis för barn under 90 cm.

Sedan tänkte vi att nu när vi har betalt så kan man välja en solstol för det ingår säkert. Men ack där hade vi fel. Man fick hyra en stol för 10:-. Inte så farligt men jag tycker att har man betalt inträde borde det kosta. Men det vara bara en liten parentes... Inget att hänga upp sig på..

Inne på vattenlandet finns det något som passar alla. De minsta barnen har flera pooler att välja på och för de större barnen och även för oss vuxna finns det väldigt mycket att åka.

Vi testade också att käka inne på vattenlandet och där fanns ett bra utbud till bra priser fast något högre än nere i Golden Sands.
Jag kan varmt rekommendera detta vattenland till dig som är i Golden Sands
Del 3 om Golden Sands kommer här i bloggen 30/7 kl 18.00

Inga kommentarer: