17 okt. 2008

Inlägg nr 300


Just nu läser du bloggens inlägg nr 300 och snart har besöksantalet också passerat 6400.
När jag startade min blogg den 9/7 trodde jag aldrig att så många skulle besöka den och kommerntera den som man har gjort. Varför bloggar jag då?
Jo för mig är det en sorts avkoppling att skriva. Jag brukar sätta mig i soffan när övriga i huset somnat och då passar jag på att skriva ett par rader. Ända sedan barnsben har jag drömt om att jobba med tidningar och radio och det har ju gått i upplevelse även om jag inte jobbar med det nu. Därför är "Blogga" ett sett för mig att få fortsätta inom den branchen även om det inte är på samma allvar. Men jag tycker det är kul att blogga och så länge folk läser det fortsätter jag.
Jag har också ändrat typsnitt och färg på inläggen from idag och jag hoppas det ska falla i dig i smaken. Längst ner i detta inlägg hittar du tillbakablickar bland mina 300 inlägg.

Ikväll är det återigen dags för Idol. Hade jag fått bestämma hade jag instället tittat på Dobidoo men barnen vill så gärna se programmet så jag ger vika. När jag nu ändå ska se programmet kan jag likagärna tippa på vem som ska få lämna Idol idag. Ska jag vara ärlig så kan jag inte plocka fram enbart en utan jag måste välja två som jag tror det kommer att stå mellan.
Jag tror nämligen att Yazmina Simic eller Robin Ericsson får respass.....Men du blir inte rik på att spela på att dessa båda åker ur. Yazmina Simic ger bara 2,60 gånger pengarna tillbaka medan Robin Ericsson ger 5 gånger tillbaka. Sedan ska det också bli intressant att följa programledaren Katrin Zytomierskas som fått utstå mycket kritik efter förra veckans program efter ett par uttalande från hennes sida. Kommer hon vara avvaktande eller gå på som hon brukar? Ja det är frågan. Läs mer om Idol
här & här.

Viasat fortsätter sin stora satsning och idag startar bla Viasat Fotboll. Det avslöjas också idag att man i morgon komemr att starta ett fotbollsmagasin som ska hete Avspark. Ola Wenström ska tillsammans med Bosse Pettersson analysera bla Allsvenskan. Läs mer
här.

I Elistserien i hockey fortsätter Rögle vägra att förlora under ordinarie tid. Det blev visserligen 1-2 borta mot Djurgården igår men det först efter förlängning. Kenny Jönsson fanns inte med i Rögle denna match. Läs mer
här & här

Det är inte lätt att vara förbundkapten i fotboll när man har en så stor press från fans och förbund. Det fick Argentinas förbundskapten Alfio Basile känna på i veckan. Argentina förlorade nämligen för första gången på väldigt väldigt länge mot Chile i en träningsmatch. Trycket blev för hårt på Basile som sent igår kväll meddelade att han avgår 1.5 år innan kontraktet går ut. Enligt uppgift så är fansen väldigt glada över att få en ny förbundskapten. Diego Maradona har nämnts som kandidat till ersättare. Läs mer här. Svennis har inte heller det så lätt. Först förlust mot Jamaica med 0-1 och bara 2-2 natten till i går mot Kanada. Mexiko är visserligen i praktiken klart för slutkvalet till VM, men Svennis har en hel del att fundera på. Aftonbladet skriver mer här.

Läs mina senase inlägg här

TILLBAKABLICK BLAND MINA 300 INLÄGG:
*Dolly var fantastisk (5 juli, från min gamla blogg)
*Fantastisk Allsångskväll (3 juni från min gamla blogg)
*Vi var på Liseberg när olyckan skedde (15 juli)
*Snart dags för kräftor (24 juli)
*Agneta Bolme Börjefors har avlidit (11 aug)
*Läkaren sa att hon var för ung för att få cancer (7 aug)
*John Blund har tystnat (1 sept)
*Adam Alsing gästar mickedahl.se´s blogg (9 sept)
*Härligt att vara kär igen (8 okt)

Inga kommentarer: