21 okt. 2008

Hammarby vann derbyt

Hammarby vann gårdagen derby i fotbollsallsvenskan med 3-0 efter en bra och tuff match. Tyvärr var inte inramningen som den brukar på ett derby. Visserligen var en läktarsektion avstängd som ett straff för Hammarby efter det förra derbyt men det var ändå många stolar som gapade tomma. Det fanns nämligen bara 12438 vilket är ca 16000 färre än brukligt. Den långa publiksiffran gör också att Hammarby förlorar fler miljoner.
Men bortser vi från detta så var det som sagt en bra och tuff match och vi fick se en hel del fina prestationer bla Louay Chankos frispark som var helt suverän.
Det spelades två matcher till i går och i den ena så spelade Örebro bort Helsingborgs guldchanser genom att vinna med 3-1. Den andra matchen förlorade GIF Sundsvall hemma mot Gefle med 2-3 och nu är Superettan inte långt bort för GIFarna tyvärr.


Jag har sammanställt länkar från tidningar som skriver om gårdagensmatcher:
Aftonbladet,Aftonbladet,Sydsvenskan,Sydsvenskan,Dagens Nyheter,Helsingborgs Dagblad,Svenska Dagbladet

Ikväll är det Champions League och vi har ett svenskt domarteam i hetluften. Peter Fröjdfeldt & CO finns i Turkiet.

På torsdag är det hemma match för mitt "nya" lag Wattholma IF Hockey. I division fyra Uppland tar man 19.45 på torsdag emot Östhammar. Vi håller tummarna att säsongens första seger kommer.

Läs mer om Wattholma och Glimma Hockey här

Inga kommentarer: