23 okt. 2008

Wattholma tog årets första poäng men Rögle förlorade.

Efter tre raka förluster i årets Div 4 Uppland lyckades Wattholma idag på hemma is ta säsongens första poäng efter 5-5 mot Östhammar. Jag har inte lyckats få tag i så mycket info om matchen men det jag vet att Wattholma låg under med 1-4 och att matchen innehöll många utvisningar. Återkommer när jag vet mer. För dig som undrar är Wattholma ett av de tre hockeylag som jag special studerar under säsongen.

I Elitserien blev det däremot förlust för Rögle hemma i Lindab Arena. Gästande Skellefteå vann med 2-1. Jag hade tyvärr ingen möjlighet att se matchen bortsett från en minut i inledningen men vad jag har läst så storspelade Skellefteås målvakt Andreas Hadelöv men för mer information ombedes du att läsa HÄR & HÄR.

I morgon bär det för min del av till Halmstad. Jag ska till Örjans Vall och se HBK mot GIF Sundsvall. Ska också titta på min kompis Martin Ingvarsson eftersom det är han som är matchens domare. Jag hoppas få se en bra och välspelad match och även då en Halmstads vinst. Men jag tror inte GIFarna ger sig så lätt för dom är verkligen i poäng behov så jag skulle inte bli förvånad om dom tar med sig minst en poäng hem från Örjan. Jag kommer att lägga upp bilder plus något videoklipp här på bloggen från ca 19.00 i morgon.

Tips på tidigare inlägg:
*Premiär för en svensk version av Youtube
*
Uppsägningarna fortsätter och fortsätter
*Nu är Malmö på säker mark och nya lagar pågång.
*Hammarby vann derbyt
*Glimma Hockey & Wattholma IK Hockey samt fotboll
*Inlägg nummer 300
*SENASTE INLÄGG HÄR

Inga kommentarer: