20 okt. 2008

Zlatan gjorde ny succé i Italien

Det Zlatan inte lyckas med i landslaget gör han istället i klubblaget Inter. Det är bara att gratuelera Zlatan till en ny lyckad match i Italienska ligan igen och nu är han nominerad till guldbollen och jag har en känsla att han får den. Igår gjorde han två av Inters fyra när man utklassade Roma med 4-0. Så här skriver Sydsvenskan om matchen.

I min blogg skriver jag ju om det mesta som handlar om sport och även om de flesta lagen men jag har ju en del favorit lag och då bla Halmstads BK i allsvenskan i fotboll. Men jag kommer även i bloggen att följa tre hockeylag lite närmare och det är Rögle BK, Glimma HC samt Wattholma IF. Det sist nämnda laget har jag ingen alls anknytning till men jag kände att det kunde vara kul och intressant att följa ett lag i den lägsta divisionen (4) i Uppland.

Som jag skrev igår i ett av mina inlägg (klicka här för att läsa det) har Glimma Hockey (Glimåkra) som spelar i hockeyns division tre värvat ihop en hel del för att försöka ta sig uppåt i seriesystemet. Igår var det seriepremiär hemma mot Lund men det blev en klar förlust 0-5, men det återstår ju många matcher. Och det tar ju ett tag att spela ihop ett lag.
Läs mer i Kristianstadsbladet om matchen.

Under i veckan kommer jag att leta information om mitt "nya" lag Wattholma. Det jag vet är att laget spelat tre matcher hitills och tyvärr förlorat samtliga, senast i lördag mot Rimbo med 5-9.
Skulle du veta mer om Vattholma så maila mig gärna på micke@mickedahl.se

Inga kommentarer: