27 feb. 2009

Jag lider med Malmö Redhawks


Foto: TV4Sport
Här är målet som knäckte Malmö. Först signalerar domaren för att det inte var mål men efter snack med linjedomaren ändrar han sig och dömer mål till Leksand. Visserligen var domslutet korrekt som man tydligt ser på bilden men det känns ändå bittert.

Malmö stod upp bra mot Leksand och i slutet av tredje perioden så kvitterade Malmö till 2-2 och det var dags för förlängning. Malmö var tvunget att vinna eftersom Troja/Ljungby besegrat Sundsvall. Förlängningen blev mållös och matchen fick avgöras på straffar och det var så jämt att det krävdes extra straffar utöver de tre man har.
Tyvärr lyckades Malmö inte göra mål på sin sista vilket Leksand däremot gjorde.

Trots förlusten så är jag som nyvunnen Malmö fan stolt över vad laget presterat efter beskedet om att föreningen höll på att gå i konkurs. Detta laget är verkligen något att bygga på och det kommer garanterat att bli en kvalplats nästa år det vågar jag lova. Jag kommer i allfall finnas i Malmö Arena nästa år.

Men jag får passa på att gratulera Småland som får ett derby i play-offet. Växjö får möta Troja.

Sydsvenskan Smålandsposten Aftonbladet Expressen SvD Sydsvenskan Sydsvenskan Sydsvenskan


Så ska det låta - vilken underhållning. Eftersom jag ängnade kvällen åt att se Malmös match var jag tvungen att spela in Så ska det låta men har just avnjutit programmet. Jag är så frälst i den typen av underhållning.SVT kan verkligen göra program.
Brolle´, Markoolio,Sonja Aldén och Sibel gjorde programmet till en minnesvärd stund. Peter Settman var som vanligt kanon och han lyfter verkligen programmet. Nu när Så ska det låta kommit så har Let´s Dance ingen chans......

Detta är mitt femte inlägg idag. Kolla gärna vidare genom att scrolla neråt. Hittar du inte fler inlägg klicka här.
Kolla också i fotoalbumet för där finns många bilder bla från Malmö-Troja i söndags.

I morgon är det dags att döma igen. Denna gången blir det Dalby GIF (2:a gången denna säsongen) mot division fyra laget Svedala. Denna helgen råder det domarbrist vilket innebär att jag får döma matchen utan assisterande domare. Men det får gå ändå. Nu ska jag sova.

Inga kommentarer: