25 apr. 2009

Sverige slog Brasilien och Österrike


Foto: Åsa Friberg
Idag invigdes Gamla Ullevi i Göteborg som nationalarena för Svenska damlandslaget i fotboll med matchen Sverige-Brasilien. Över 12000 fanns på läktarna och dom fick se Sverige skrälla och vinna med 3-1. Matchen sändes på Tv4Sport men det fina vädret gjorde att vi ute istället och jag har fått nöja mig att se ett sammandrag på Tv. Men jag fick bilden ovan av en kompis som var på plats och hon var nöjd med vad hon fick se.
Sydsvenskan Helsingborgs Dagblad Aftonbladet

Idag var det premiär för Tre Kronor i hockey-VM i Schweiz. man mötte Österrike som hängde med en bit in i andra men sedan tog Sverige över mer och mer och vann till sist med förkrossande 7-1. Jag kollade på nästan hela den andra perioden och måste erkänna att jag blev något orolig när Österrike gjorde 1-3, för det kändes som dom var på väg in i matchen, men då lag Tre Kronor in en andra växel och körde i från Österrike. Nu är premiär spöket över och laget kan andas ut och spela ut.

Jag är också glad att TV6/Viasat har satt in lite nytt folk i sitt VM-team. Ola Wenström är suverän som vanligt och denna gången har man också lyft fram Per Forsberg som huvudkommentator. Per som började sin bana på Radiosporten har också arbetat för SVT,TV4,Canal+,Kanal 5 och nu då på Viasat. Jag känner Per och han är en väldigt kunnig och proffesionell att arbeta med och jag hoppas att han har kommit för att stanna på TV6. Han har visserligen varit på Viasat i flera år men då bara på ViasatSport som jag inte har.
Det är också kul att Challe Berglund är med. Hans kunnighet gör det intressant och kul att se på hockey.

Aftonbladet Sydsvenskan DN SvD Helsingborgs Dagblad Aftonbladet Aftonbladet

Inga kommentarer: