2 maj 2009

Barcelona utklassade Real MadridVilket El Classico det blev. Barcelona utklassade Real Madrid med tennissiffrorna 6-2. Jag kom in i matchen när det återstod 25 minuter och då stod det 4-2 och bortsett från två mål fick jag se fin fotbollsunderhållning av främst Barca. Real Madrid spelarna upplevede jag som uppgivna men dom kände väl att dom inte kunde klara sig undan Barcas massiva spelövertag.
Barcelona slutade inte skapa chanser fastän man ledde med 4-2. Det var ikväll en fröjd att se FCB spela och nu är man inte långt från guldet.


Nu sitter vi och tittar på Villareal-Sevilia. Det har gått 26 minuter och det är fortfarande 0-0 men det har funnits chanser åt båda håll. Men jag tror inte jag blir så långvarig vid tv:n, eftersom jag känner mig lite sliten efter dagens dömande och när man sedan fick en god middag med något gott att drick av min sambo och sjönk ner i soffan efter blev jag ganska snabbt slö.

Aftonbladet Aftonbladet DN SvD Sydsvenskan HD

2 kommentarer:

Johan sa...

Jag måste tyvärr meddela att sista 20 inte var i närheten av första 70. En helt extremt bra match.

Micke Dahl sa...

Hej Johan.
Jo jag har förstått att vi missade 70 suveräna minutrar. Jag har pratat med flera kompisar idag som sa att matchen är en av de bästa dom sett. Kanske man skulle passa på att se den om den visas i repris

MVH

Micke