4 maj 2009

Henke Larsson avgjorde Skånederbyt

'
Foto:Markus Svensson

När det bara återstod ett par minuter så trodde nog alla inklusive undertecknad att det skulle bli ett mpllöst derby på Olympia i Helsingborg mellan Helsingborg och Malmö men då klev en viss Henke Larsson in i bilden och bredsidade in 1-0 till Helsingborg. Och trots att det blev tillägg på nästan åtta minuter lyckades inte Malmö kvittera.
Om man tittar till spelövertaget så tycker jag att Malmö var bäst i den första men sedan blev mer jämnt i den andra. Även om det var en målfattig historia så var det ändå ett hyffsat underhållsvärde. Men om jag som opartiskt i den här matchen ska vara ärlig så hade det nog varit mest rättvist om matchen slutade oavgjort.
Imorgon är det dags för Halmstad igen och då bortamatch mot BK Häcken. Nu hoppas jag att HBK håller i treden och inkasserar sin fjärde raka vinst.

I morgon ska jag vara med i radion angående mitt deltagande i mustaschkampen i kampen mot prostatacancer. Du får mer information i morgonbitti här i bloggen var och när du kan lyssna. Kolla inlägget under detta för att läsa mer om min insats i kampanjen. Skänk gärna ett bidrag till Cancerfondens forskning och det kan du göra via min insamlingssida. Pengarna går oavkortat till Cancerfonden.

Läs mer om fotbolls matcherna:
Sydsvenskan HD Aftonbladet
Aftonbladet Expressen DN SvD

Inga kommentarer: