5 maj 2009

Då har jag varit med i radion

Då har jag precis varit med i Förmiddag med Helené i P4 Radio Kristianstad och pratat om mitt deltagande i Mustaschkampen 2009 och min insamling till stöd för forskningen mot Prostatacancer.
Jag hoppas min medverkan kan göra att fler ger bidrag antingen via min insamlingssida (klicka här) eller via www.cancerfonden.se.
För dig som inte kunde lyssna så kan du lyssna genom att klicka här. (Intervjun börjar efter ca 15 minuter)
Om du tittar till höger på sidan finns det en ruta med Mustaschkampens logga och där hittar du mer information om min insamling.


Ja som du kunde höra i inslaget så har min mustasch börjat att ta fart men jag har vid tidagre tillfällen försökt odla men aldrig lyckats men nu har jag en månad på mig att se om det kan bli något. Vem vet jag kanske passar i mustasch? Jag kommer att lägga ut en ny bild om några dagar. I ett tidgare inlägg finns en bild från starten av kampanjen. Jag berättade också att jag fick upp ögonen för kampanjen genom Gert Fylking & Robert Aschbergs vandring mellan Ystad och Haparanda. Aftonbladet skriver om den idag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Micke.

Vilket fint initiativ du tagit. Hörde dig på radio kristianstad i förmiddags och sökte direkt upp din blogg och skänkte 50:- via sms.
Hoppas fler gör som jag.

MVH

Christine