4 maj 2009

Jag är med i mustaschkampenI går var jag inne och läste på både Gert Fylkings och Robert Achbergs bloggar där dom skriver om sin vandring mellan Ystad och Haparanda. Dom gör detta för "Mustaschkampen" och för att samla in pengar till Cancerfondens kampanj mot prostatacancer.

Jag tycker att själva kampanjen är mycket bra och eftersom att jag själv förlorat min sambo 2004 och flera goda vänner i cancer så vill jag själv vara med och stötta i denna kampanj och se till att det finns pengar för att kunna forska för att hitta bot mot denna fruktansvärda sjukdom.

Så från och med idag börjar jag odla mustasch och samtidigt öppnar jag min egen insamlingssida på cancerfonden.se. Jag har satt upp ett mål på att lyckas samla in 1000:- till den 31 maj, vilket jag inte ska vara någon svårtighet hoppas jag.

Om du klickar här kommer du till min insamlings sida och vill du kan du skänka ett bidrag med allt från 50:- och uppåt. Tack på förhand
Jag är samtidigt med i en kommuntävling och vi får se hur högt man hamnar där.
Jag kommer även skriva om insamlingen och mustachkampen här på min sida som du kan följa.

Jag har redan fått ett bidrag med 50:- till insamlingen men jag pratade just med Cancerfondens IT ansvarig och man har tekniska porblem så summan visas inte just nu men förhoppninsgvis under dagen.

Dag 1 Mustaschkampen 5/5-09 06.20

Inga kommentarer: