6 maj 2009

Mustaschkampen och Roxette


Dag 3 6/5 09 Mustaschkampen
Jag då är jag inne på dag tre i Mustaschkampen och som du kan se på bilden så har det börjat att synas att jag odlar msustasch men än så länge är det ju inga mängder. Nu är det så attjag har inte någon större skäggväxt i vanliga fall så jag har inga stora förhoppningar på att det blir en stor mustasch. När det gäller insamlingen så går den framåt och just nu har jag samlat in 250:-, Jag har fått flera mail och sms från personer som säger att dom ska skänka så jag tror att 1000:- målet som jag satt upp kommer att uppnås. Gå gärna in på min insamlingssida (du hittar länken till höger på denna sidan) och skänkt ett bidrag till forskningen mot prostatcancer.
Nu lämnar jag mustaschkampen för detta inlägget. När jag kollade i tidningarna idag såg jag till min stora glädje att Roxette ska göra comeback. Visserligen är det bara konserter planerad i Holland och Belgien, men när jag satt på jobbet i eftermiddags och hade radion på hörde jag Per Gessle avslöja att Roxette kommer att spela in några nya låtar i höst, däremot kunde han inte utlova ett helt nytt album. Jag är en stort Roxette fan och hoppas dels på en ny platta och även på konserter i Sverige.
Igår spelade HBK 2-2 mot BK Häcken. Jag såg tyvärr inte matchen eftersom jag var på föräldrarmöte så därför skrev jag inget om den matchen. Men så mycket vet jag att Häcken kvitterade strax innan slutsignalen och därmed bröts HBK´s segersvit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till med ordlingen. Vi kör stenhårt här: http://www.uppercut.se/blogg/?id=204