16 nov. 2010

Mina intryck från fotbollsgalan 2010
Då har jag precis kommit hem efter att varit i Malmö Arena och tittat på Fotbollsgalan. Detta var andra gången som jag såg gala live och jag tyckte att årets upplaga var en trevlig inställning.

Jag har pratat med kompisar som sett det hela på tv och dom tyckte det var en seg historia och det mycket tack vare alla reklam avbrotten.  Jag känner dock inte detsamma utan tyckte det hela var ganska små trevligt och det var ett bra tryck i arenan. Det som jag tyckte var tråkigt var när publiken buade ut Alexander Gerndt. Visst kunde man förvänta sig det men jag tycket att det är beklagligt att man inte kan hylla spelarna oavsett från vilken klubb dom kommer. Visst kan man göra galan bättre och jag tycker faktiskt TV4 skulle snegla lite på SVT som varje år gör Idrottsgalan till en fantastiskt föreställning. Där har som sagt TV4 mycket att lära.

Kungen av galan blev inte helt oväntat Zlatan Ibrahimovic. Han fick pris som årets anfallare och även Aftonbladets Guldboll för femte gången. Och det är som jag skrev innan här på bloggen att det finns i nuläget ingen som kan konkurera med Zlatan så där var resultatet självklart.

Att trycket i arenan var så starkt har ju mycket att göra med att Malmö var representerat som Svenska mästare på både dam och herrsidan. Jublet ville inte ta slut när LdB FC Malmö och Malmö FF gratulerades.

Ett pris som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är givetvis årets domare. Detta äret gick priserna till Jenny Palmqvist och Markus Strömbergsson. Ett stort grattis. Med på bilden är tennis oraklet Björn Hellberg.

Hur gick det då för mig i mitt tips över vilka som skulle få priserna. Jo, jag lyckades få 9 av 15 rätt vilket jag tycker är helt ok.
Nä nu har klockan passerat 01.00 och det är dags att krypa till sängs och jag gör faktiskt det med ett litet leende på läpparna för jag tycker att det var en hyffsad gala även om man kunde haft lite andra artister på scenen.
Foto i inlägget: Bildbyrån

Om du tittar vidare i bloggen http://www.mickedahl.se/ så kan du se bilder och läsa från när jag bloggade live från galan.

Sydsvenskan Sydsvenskan Sydsvenskan Expressen Expressen Expressen HD HD HD Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet   

Inga kommentarer: