15 dec. 2010

Oavgjort i Prag

Sprata Prag och CSKA Moskva spelade på onsdagskvällen 1-1 i Euro League. Matchen var den svenske domaren Martin Ingvarssons sista internationella match. Martin avslutade med att göra en mycket bra match och slutar med flaggan på topp. Noteras kan är att Martin fortsätter i minst ett år till i Allsvenskan.

Åter till kvällens match. Jag såg dom sista fem minuterna på första halvleken och hela den andra och jag får säga att trots 10 minus och relativt dålig plan bjöds det på bra fotboll. I den andra var det Prag som var närmast segern med två klara målchanser. Den första gick precis utanför Moskvas målvakts vänstra stolpe medan den andra chansen tog i  den högra stolpen.

Jag fick precis ett sms av Martin där han skriver att allt känns så underbart och han är glad och tacksam över allt som han fått uppleva under sina år som FIFA-domare.

I morgon är det dags för nästa svenska team i Europa League. Stefan Johannesson dömer RSC Anderlecht - HNK Hajduk Split i Europa League tillsammans med Henrik Andrén, Magnus Sjöblom, Johan Hamlin, Markus Strömbergsson och Magnus Ahlsén.

Inga kommentarer: