9 mars 2011

Nya matcher för våra svenska domare.

Schalke 04-Valencia.
Fr vänster Mathias Klassenius, Tobias Mattsson, Markus Strömbergsson,
Stefan WIttberg, Jonas Eriksson och Martin Strömbergsson.
Det blir allt mer spännande i cupmatcherna runt om i Europa. Vi har ju som sagt inga svenska lag med men däremot får våra domare fina uppdrag.

Ikväll dömer Jonas Eriksson åttondelsfinalen i Champions League mellan Schalke 04 och Valencia. Till sin hjälp har Jonas, Stefan Wittberg och Mathias Klasenius som assisterande domare. Martin Strömbergsson och Tobias Mattsson som extra domare och Markus Strömbergsson kommer att vara fjärdedomare. Denna matchen visas dels på TV10 (Viasat) och även okodat på den tyska kanalen Sat1 som sänder via Astra 19.2gr öst.Idag spelas match om 5-6 plats i Algarve Cup för damer mellan Norge och Danmark. Den matchen döms av Jenny Palmqvist och till sin hjälp har hon Anna Nyström och Helen Karo.

I morgon är det Martin Hanssons tur att döma. Han har nämligen tilldelats åttondelsfinalen i Europa Legue mellan PSV Eindhoven och Glascow Rangers tillsammans Fredrik Nilsson och Magnus SjöblomAndreas Ekberg, Stefan Johannesson och Jim Petersson. Matchen sänds direkt på Canal+ Sport Fotboll.

Ett stort lycka till säger jag till teamen.

Inga kommentarer: