27 apr. 2011

Real Madrid-Messi 0-2

Det blev en het drabbning mellan Real Madrid och Barcelona i kvällens semifinal i Champions League. Barcelona gick segrande ur striden efter två mål av den helt fantastiska Messi. Vilken teknik och känsla den killen har.

Det var rätt jämnt i inledningen av matchen med chanser från båda håll även om det ett tag såg ut som matchen gick i slowmotion eftersom Barcelona sprelade runt inom laget och Real Madrid nästan stod och tittade på. I slutet av första halvleken blev det ganska grinigt och i spelargången efter halvtidssignalen råkade flera spelare i bråk vilket dels resulterade i en utvisning av Barcelonas reservmålvakt och även resulterade i att polisen fick gå emellan.

I den andra havleken fick Real Madrid en spelare utvisad vilket fick tränaren Mourinho att gå i taket och blev uppvisad på läktaren. Barcelona och Messi tog nytta av att spela med en man mer och kunde göra två mål. Även om det var en hel del bråk i matchen så var den väldigt sevärd och det hände saker hela tiden.

Det är nu fördel Barcelona och även för Manchester United inför returerna. Det lutar mot att det blir Barcleona mot United i finalen den 28 maj.

Kolla vidare i min blogg HÄR och delta gärna i omröstningarna. Omröstningarna hittar du i menyn ovan.

Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen VG VG LaVanguaridia
De telegraaf

Inga kommentarer: