11 okt. 2011

Johannesson dömer Spanien-Skottland

Ikväll avgörs det om Sverige ska gå direkt till EM 2012 eller få försöka ta sig dit via play-off. Vinner Sverige ikväll matchen på Råsunda mot Holland är EM-biljetten klar. Men skulle Sverige förlora blir det play-off. Erik Hamrén & CO kan bli direkt kvalificerade även vid oavgjort men då är det en del andra matcher som måste gå Sveriges väg så det är bättre att Holland besegras. Jag tror faktiskt Sverige lyfter sig ett par steg idag och vinner med 2-1.
Under eftermiddagen presenterade Erik Hamrén sin startelva och det fanns en liten överraskning i den nämligen det att Anders Svensson åter är med från start medan Chippen Wilhemsson inte ens får plats på bänken utan får se matchen från läktaren. Frågan är om det är ett rätt beslut men samtidigt är det lätt att tycka för oss utanför laget.

Sveriges match börjar 20.15 och visas på TV4 men befinner du dig utomlands och inte har tillgång till TV4 men har en parabol kan du ta i Eurosport Tyskland via Astra 19.2 grader öst för dom visar matchen okodad.

En halvtimma efter att Sveriges match startat blåser Stefan Johannesson från Stocksund till spel mellan Spanien och Skottland. Den matchen visas inte på någon svensk tv-kanal men kan du ta in TVE Int via Hotbird 13 gr eller BBCi på Astra 28.5gr öst så kan du se matchen gratis.
Till sin hjälp i Spanien har Stefan, Magnus Sjöblom, Daniel Stålhammar och Stefan Wittberg. Bilden ovan fick jag av domarteamet för en stund sedan. Lycka till önskar jag både landslaget och det svenska domarteamet.

Expressen Aftonbladet Skånskan Sydsvenskan DN SvD GP

Inga kommentarer: