29 feb. 2012

Det bästa jag sett på länge

Foto: Bildbyrån
Sverige vann kvällens träningslandskamp på bortaplan mot Kroatien med 3-1 efter att ha gjort samtliga fyra mål. Kroatiens kvitterings mål i slutet av den andra halvleken gjorde nämligen av Jonas Olsson som efter en kommunikations miss nickade bollen i båge över Andreas Isaksson och in i mål. Men bortsett från den fadäsen så har jag inte sett ett svenskt landslag spela så bra som man gjorde ikväll. Hamrén hade gjort en del förändringa i uppställningen och det föll verkligen väl ut.

Zlatan fick en annan roll och han var inblandad samtliga mål och var även den som fick göra det första på straff. Sebastian Larsson svarade för två mål och gjorde ett bra jobb matchen igenom. Guidetti fick komma in i den andra halvleken och visade att han kan tillföra mycket om han får fortsatt förtroende.

Ett litet oros moment var Andreas Isaksson agerande främst då vid Kroatiens mål. Visserligen vet vi inte om han sa något till Jonas Olsson innan självmålet men i så fall var det inte tillräckligt. Isaksson var även något passiv vid ett par ingripande. Men han tog revanch genom en fenomenal räddning i andra halvleken vilket gör att hans betyg trots allt blir godkänt.

Aftonbladet Expressen

Inga kommentarer: