11 juni 2012

Schevchenko sänkte SverigeDet blev inte den fest vi hoppats på i Sveriges EM-premiär. En viss Schevchenko satte med två mål stopp för detta. Zlatans snygga 1-0 mål räckte inte utan hemma nationen Ukraina vann med 2-1.
Ska jag vara ärlig så var det ganska rättvist. För Sverige uppträdde väldigt nervöst och stelt främst i den första halvleken. Ukraina hade mest boll men gjorde som tur var inga mål.

I den andra började Sverige bättre och Zlatan gav Sverigeledningen efter sju minuter. Men Sverige slappnade av och bara tre minuter senare kvitterade Ukraina. Därefter föll Sverige tillbaka och lät Ukraina komma tillbaka. Ukrainas seger mål kom i den 62:a minuten.
Hemmalaget spelade med ett större självförtroende än svenskarna och stärktes nog lite extra av sin fanatiska hemma publik.

Men även om Sveriges insats idag inte var den bästa ska vi inte hänga läpp för det. Det är ingen omöjlighet att besegra England på fredag. Gör vi det är vi med i matchen igen. Men det krävs att spelarna höjer sig väldigt mycket och spelar betydligt bättre än idag.

 upplagt med Iphone

Inga kommentarer: