12 mars 2013

Se Barcelona-Milan Champions League gratis

Idag spelas returen i Champions League mellan Barcelona och Milan. Matchen sänds som vanligt i Sverige av Viasat men det finns en möjlighet för dig med parabol att kunna se matchen gratis på tv.
Engelska kanalerna ITV, UTV och STV som sänds via Astra 28,2gr öst sänder matchen gratis även för svenska tittare. Kanalerna går att ta emot med en parabol i södra delarna av Sverige.

Kvällens andra åttondelsfinal spelas mellan FC Schalke-Galatasaray Det första mötet i Istanbul slutade 1–1. Matchen sänds på Viasat Sport med start kl. 20.30. Matchen i Gelsenkirchen döms av Jonas Eriksson och har sällskap av de assisterande domarna Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark. Stefan Johannesson och Markus Strömbergsson är extra domare och Stefan Wittberg är 4:e domare. Matchen sänds inte okodat på någon kanal som går att ta emot i Sverige.

Är du inte i närheten av en tv så kan du lyssna till Sveriges Radios webbsändning från matcherna här.

Läs mer i min blogg här och på min nya sida Lomi Media här

Tidigare inlägg: ALCAZAR LIVE INNAN MELODIFESTIVALEN I MALMÖ * GULDET TILL BORÅS OCH SISTA PÅ RÅSUNDA * MIRAKLET I BERLIN * BOLT ÄR MAGISK * NATUR FOTON * LOREEN VAN EUROVISION * PRINSESSAN ESTELLE DÖPS * ARNE HEGERFORS TACKADE FÖR SIG *

Inga kommentarer: